Maastricht location: Software Ontwikkelaar Beeldanalyse

Pie Medical Imaging B.V. (PMI) te Maastricht ontwikkelt state-of-the-art software voor kwantitatieve analyse van cardiovasculaire medische beelden. Met behulp van de PMI ontwikkelde software kunnen medische specialisten wereldwijd op nauwkeurigere en reproduceerbare wijze metingen doen tijdens diagnostiek en behandeling. De producten van PMI worden gebruikt in de interventie cardiologie/radiologie en voor non-invasieve diagnose. PMI geniet een uitstekende reputatie en blijft als innovatieve organisatie haar product portfolio uitbreiden.

Ter versterking van het ontwikkeling team binnen de Research & Development afdeling zijn wij op zoek naar een fulltime:

Software Ontwikkelaar Beeldanalyse

De functie:

Als software ontwikkelaar beeldanalyse bent u mede verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen, testen, implementeren en documenteren van nieuwe segmentatie- en analyse-modules (C/C++). Onder segmentatie wordt hier verstaan het herkennen van structuren in medische diagnostische beelden met behulp van image processing technieken en het berekenen van belangrijke parameters gebruikmakend van analyse technieken.

Uw profiel:

  • Een afgeronde academische opleiding Informatica, Computer Sciences of soortgelijke opleiding op WO niveau.
  • Kennis en ervaring in image processing en/of image analyse technieken.
  • 1 tot 3 jaar ervaring opgedaan in C/C++.
  • Kennis van software ontwikkelmethodieken.
  • Beschikt over een sterk probleem- analyserend en -oplossend vermogen en in staat snel kennis op te nemen en deze zelfstandig toe te passen bij de uitvoering van uw werkzaamheden.
  • Uitstekende communicatie vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling in Nederlands en Engels.
  • Enthousiaste teamplayer.
  • Innovator en ge├»nteresseerd in de biomedische technologie.

Pie Medical Imaging biedt

Een software-ontwikkelfunctie in een dynamische organisatie die met innovatieve aansprekende producten de medische specialisten ondersteund in hun werk. PMI biedt een open en heldere werkomgeving en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden kun je rekenen op prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een aantrekkelijke winstdelingsregeling, een goede pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden en mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteren en informatie:

Voor informatie kan contact opgenomen worden met dhr. Jean-Paul Aben, Director Research & Development, telefoonnummer 043-3281323 en e-mailadres jeanpaul.aben@pie.nl. Verder is informatie over PMI te vinden op de website www.piemedicalimaging.com.
Uw sollicitatiebrief dient voorzien te zijn met uw cv. Sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.