Maastricht location: Sales Medewerker

Pie Medical Imaging (PMI) is succesvol in het ontwikkelen, produceren en op de markt brengen van beeldanalyserende software voor medische apparatuur op het gebied van radiologie en cardiologie. Door de innovatieve, betrouwbare en nauwkeurige producten en de klantgerichte houding geniet PMI een uitstekende reputatie in deze markt.
De afdeling Sales & Marketing richt zich op een viertal segmenten: de bouwers van de apparatuur, distributeurs, Medical device vendors en eindgebruikers.

Om de afdeling Sales en Marketing verder te versterken zoeken wij een:

Sales Medewerker
m/v

die met de door PMI ontwikkelde -state-of-the-art software de internationale markt bewerkt.

De uitdaging:
Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het salesplan voor medische research instituten, (universitaire) ziekenhuizen; Core labs en leveranciers van Medische devices. Tijdens de inwerkperiode verdiep je je in de markt van PMI en in de functionaliteit van de producten. Je brengt bezoeken aan (toekomstige) klanten, vertegenwoordig je PMI op congressen en seminars en leid je demo’s en sluit met succes het commerciële proces af. Met de kennis van de markt en techniek ben je een goede gesprekspartner voor de gebruiker. Het afsluiten van de order en opvolging van de producten maken deel uit van je rol. Om klanten optimaal te bedienen en je concrete omzet – en winst doelstelling te halen, schakel je met beleid de technische expertise van collega’s in.

PMI vraagt:
Je hebt een opleiding op WO niveau evenals enkele jaren ervaring in sales in de verkoop van kapitaalgoederen in de medische sector. Je hebt een succesvol track-record in sales en in het verwerven van nieuwe klanten, evenals het beheren en verder uitdiepen van commerciële mogelijkheden bij bestaande klanten.
Affiniteit met techniek (software) is een vereiste, kennis van de markt voor medisch onderzoek (research directeuren, analisten, applicatiespecialisten), gezondheidszorg (specialisten) en van de medical device industrie is een pre. Je beheerst de Engelse taal uitstekend. Je bent in het bezit van een rijbewijs en bereid om internationaal te reizen. Je bent een team player en wisselt je inzichten en ervaringen uit met collega’s.

PMI biedt:
Een uitdagende baan in een sterk groeiende, financieel gezonde organisatie. Door de korte lijnen kun je snel schakelen, is er ruimte voor goede initiatieven en betrokkenheid bij en van het management. PMI levert een bijdrage aan de behandeling van cardiovasculaire ziektes en is wereldwijd marktleider en heeft een vooraanstaande positie op de wereldkaart veroverd. Als vertegenwoordiger van PMI ben je een serieuze gesprekspartner. Je krijgt de kans om overal ter wereld met een diversiteit van culturen je ervaring te verruimen.

Interesse?
Mail je korte sollicitatiebrief met uitgebreid c.v. onder vermelding van ref. Sales Medewerker naar Marjo Potma. E-mail: marjo.potma@esaote.nl, Telefoon: 043 –382 46 00. Voor meer informatie kijk je op www.piemedicalimaging.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld