'

Contact mail: pmi@pie.nl

Software Tester (Functional/Automated)

Location: Bilthoven, NL

Het bedrijf:

3mensio Medical Imaging BV (3mensio) is wereldwijd marktleider in 3D analyse software voor het plannen van hartkleppen en implantaten in het hart en bloedvaten. De software wordt door duizenden klanten die de software dagelijks gebruiken. Mede dankzij onze software worden implantaties veiliger, sneller uitgevoerd en voor meer patienten beschikbaar. De 3mensio software staat bekend om state of the art innovatie en gebruikers­vriendelijkheid.  3mensio vacature.pngWij zijn trots dat onze software gebruikt is om honderdduizenden patienten te helpen.

De produktontwikkeling vindt plaats door een compact ontwikkelteam in Bilthoven.  Het is een enthousiast en divers team waar ieders bijdrage wordt gewaardeerd. Ons vakgebied levert gevarieerde en interessante uitdagingen op waar wij met veel passie aan werken. We hergebruiken onze zelf ontwikkelde render/analyse toolbox en breiden die regelmatig uit.  

Naast onze desktop applicatie ontwikkelen we een browser versie van onze software.

De functie:

Samen met je collega’s review je nieuwe requirements, schrijf je, en onderhoud je functionele tests, automatische tests (met hulp van de ontwikkelaars), verifieer je bugfixes en denk je mee over de testability en teststrategie. Met hulp van de software engineers zijn wij bezig om veel tests te automatiseren.

Eisen:

  • Voltooide HBO opleiding (beta/technisch)
  • Interesse in (computer)techniek
  • Goede beheersing van schriftelijk engels
  • Redelijke communicatieve vaardigheden
  • Leergierig,
  • Analytisch

Ons werkproces is goed gestructureerd om op een efficiënte manier aan medische normen te voldoen. Er is een goede samenwerking met de ontwikkelaars.

Arbeidsvoorwaarden:

Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie in een informele werkomgeving waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling. Verder kun je onder andere rekenen op opleidingsmogelijkheden, een marktconform salaris plus 13e maand, reiskostenvergoeding en deelname aan onze pensioenregeling. 

Gedurende de Coronaperiode werken we voornamelijk thuis (apparatuur beschikbaar). Thuiswerken blijft ook daarna deels mogelijk.

Reageren:

Als je interesse hebt in deze functie, graag je motivatie en cv mailen naar jan.devaan@3mensio.com. Vragen stellen mag ook.

Het 3mensio team is samen met Pie Medical Imaging onderdeel van de Esaote group.

International applicants: Dutch language and work permit required. No visa sponsorship.

 

​​​​​​​