Software Tester

Location: Bilthoven, NL

3mensio Medical Imaging

De 3mensio software is wereldwijd de #1 in 3D analyse software voor het plannen van hartkleppen en andere implantaten in het hart en bloedvaten. 3mensio software staat bekend om zijn gebruikersvriendelijkheid.

3mensio wordt gemaakt door een klein ontwikkelteam in Bilthoven. Het is een divers team waar ieders bijdrage wordt gewaardeerd. Wij werken agile. Onze software levert gevarieerde en interessante problemen op waar wij met veel passie aan werken.

Wij zoeken een:

Software Tester M/V

Om de 3mensio testafdeling te versterken. Samen met je collega’s review je nieuwe requirements, schrijf je, en onderhoud je functionele tests, automatische tests (met hulp van de ontwikkelaars), verifieeer je bugfixes en denk je mee over de testability en teststrategie.  

Eisen:

  • HBO opleiding of equivalent
  • Ervaring als software tester
  • Goede beheersing van schriftelijk engels
  • Basiskennis van programmeren
  • Meedenkend en communicatief.

Als medisch bedrijf werken wij gestructureerd en houden onze requirements en tests goed bij. Er is een goede samenwerking met de ontwikkelaars.

Het 3mensio team is samen met Pie Medical Imaging onderdeel van de Esaote group.

Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie in een informele werkomgeving waarbij er veel ruimte is voor eigen ontwikkeling. Verder kun je onder andere rekenen op een marktconform salaris plus 13e maand en deelname aan onze pensioenregeling.

 

International applicants: Dutch language and work permit required. No visa sponsorship.

Indien je interesse hebt in deze functie, graag je motivatie en cv mailen naar jan.devaan@3mensio.com