Software Engineer (Imaging)

Location: Bilthoven, NL

3mensio Medical Imaging

De 3mensio software is wereldwijd de #1 in 3D analyse software voor het plannen van hartkleppen en andere implantaten in het hart en bloedvaten. 3mensio software staat bekend om zijn gebruikersvriendelijkheid.

3mensio wordt gemaakt door een klein ontwikkelteam in Bilthoven. Het is een divers team waar ieders bijdrage wordt gewaardeerd. Wij werken agile. Onze software levert gevarieerde en interessante problemen op waar wij met veel passie aan werken.

Wij zoeken een:

Software Engineer (Imaging) M/V

voor onze groep van de “imaging” specialisten, die werken aan segmentaties, beeldverwerking, rendering en complexere metingen. Daarbij hoort ook ontwerpen van de interactieve 3D UI. Het proces is iteratief in nauwe samenwerking met product management. Bij de taakverdeling is oog voor persoonlijke interesse.

Eisen:

  • WO beta opleiding (bij voorkeur informatica);
  • 2 jaar werkervaring als software developer;
  • Ervaring met (imaging) algorithms of 3D rendering;
  • Goede communicatieve eigenschappen (teamplayer)

Onze software wordt voornamelijk geschreven in C#. Kennis daarvan is wenselijk. Het team kan ook profiteren van ervaring met C++ of Java, algorithmewerk, OpenGL/DirectX, GPGPU, medische DICOM data, omvangrijke/langlopende projecten of game development.

Het 3mensio team is samen met Pie Medical Imaging onderdeel van de Esaote group.

Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie in een informele werkomgeving waarbij er veel ruimte is voor eigen ontwikkeling. Verder kun je onder andere rekenen op een marktconform salaris plus 13e maand, en deelname aan onze pensioenregeling.

 

International applicants: Dutch language and work permit required. No visa sponsorship.

Indien je interesse hebt in deze functie, graag je motivatie en cv mailen naar jan.devaan@3mensio.com