'

Contact mail: pmi@pie.nl

Software Developer Image Algorithms (M/V)

Location: Bilthoven, NL

Het bedrijf

3mensio Medical Imaging BV (3mensio) is wereldwijd marktleider in 3D analyse software voor 3mensio vacature.pnghet plannen van hartkleppen en implantaten in het hart en bloedvaten.

De software wordt door duizenden cardiologen, hart- en vaatchirurgen dagelijks gebruikt en stellen hen in staat implantaties veilig en  snel uit te voeren. 3mensio software staat bekend om zijn state-of-the-art innovatie en gebruiks­vriendelijkheid. Wij zijn trots dat onze software gebruikt wordt om honderdduizenden patiënten te helpen.

De productontwikkeling vindt plaats door een compact ontwikkelteam in Bilthoven.  Het is een enthousiast en divers team waar ieders bijdrage wordt gewaardeerd. Ons vakgebied levert gevarieerde en interessante uitdagingen op waar wij met veel passie aan werken. We hergebruiken onze zelfontwikkelde render/analyse toolbox en breiden die regelmatig uit. 

Naast onze desktopapplicatie ontwikkelen we een browser versie van onze software.

De functie

Jij wordt verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen en implementeren van segmentaties en features in onze 3D planning applicatie. Je werkt aan een vast project, met een overzichtelijk team. Je overlegt met Product Management over de klantvragen en oplossingen. In dit proces is volop ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Je kunt hierover sparren met onze andere algoritme/3D specialisten. Wij schrijven onze code in C#.

Wij zoeken:

  • Ofwel een junior/pas afgestudeerde (WO informatica).
  • Ofwel een senior/medior software developer met affiniteit met imaging.

Je hebt aantoonbare ervaring met implementeren van algoritmes en algemenere software als websites of applicaties. Je hebt goede basiskennis van lineaire algebra en de werking van Computer Vision algoritmes.

Keywords: Segmentatie, Computer Vision, Image processing, 3D rendering, Machine Learning

Arbeidsvoorwaarden:

Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie in een informele werkomgeving waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling. Verder kun je onder andere rekenen op opleidingsmogelijkheden, een marktconform salaris plus 13e maand, reiskostenvergoeding en deelname aan onze pensioenregeling. 

Reageren:

Als je interesse hebt in deze functie, graag je motivatie en cv mailen naar thomas.jongepier@3mensio.com. Vragen stellen mag ook.

Het 3mensio team is samen met Pie Medical Imaging onderdeel van de Esaote group.

International applicants: Dutch language and work permit required. No visa sponsorship.