'

Contact mail: pmi@pie.nl

Medical Software Developer

Location: Bilthoven, NL

Het bedrijf:

3mensio Medical Imaging BV (3mensio) is marktleider in 3D analyse software voor het plannen van hartkleppen en implantaten in het hart en bloedvaten. De software wordt wereldwijd gebruikt door duizenden klanten die de software dagelijks gebruiken. De 3mensio software staat bekend om state of the art innovatie en gebruikers­vriendelijkheid.  Wij zijn supertrots dat onze software gebruikt is om honderdduizenden patienten te helpen.

3mensio vacature.pngDe produktontwikkeling vindt plaats door een compact ontwikkelteam in Bilthoven.  Het is een enthousiast en divers team waar ieders bijdrage wordt gewaardeerd. Ons vakgebied levert gevarieerde en interessante uitdagingen op waar wij met veel passie aan werken. We hergebruiken onze zelf ontwikkelde render/analyse toolbox en breiden die regelmatig uit.  

 

De functie:

ij ontwikkelt algorithmes en features in onze medische 3D applicatie. Je werkt aan een vast project, met een overzichtelijk team. Je overlegt met Product Management over de klantvragen en oplossingen. In dit proces is volop ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.

Wij zoeken:

  • ofwel Junior informatica met passende specialisatie (Image analysis/Game development);
  • ofwel ambitieuze Medior/Senior met relevante ervaring danwel vooropleiding.

De voertaal op de werkvloer is nederlands. We werken in sprints, een zo lean mogelijk proces en mailen en vergaderen doen we zo weinig mogelijk.

Keywords: C#, .net, DICOM, Medical Imaging, DirectX, Algoritmes, Machine Learning.

​​​​​​

Arbeidsvoorwaarden:

Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie in een informele werkomgeving waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling. Verder kun je onder andere rekenen op opleidingsmogelijkheden, een marktconform salaris plus 13e maand, reiskostenvergoeding en deelname aan onze pensioenregeling. 

Gedurende de Coronaperiode werken we thuis (apparatuur beschikbaar). Thuiswerken blijft ook daarna deels mogelijk.

Reageren:

Indien je interesse hebt in deze functie, graag je motivatie en cv mailen naar jan.devaan@3mensio.com. Vragen stellen mag ook.
 
Het 3mensio team is samen met Pie Medical Imaging onderdeel van de Esaote group.
 
International applicants: Dutch language and work permit required. No visa sponsorship.