'

Contact mail: pmi@pie.nl

Medical Software Developer

Location: Bilthoven, NL

Het bedrijf:

3mensio Medical Imaging BV (3mensio) is marktleider in de medische sector in 3D analyse software voor het plannen3mensio vacature.png​​​​​​​ van hartkleppen en andere implantaten in het hart en bloedvaten. De software wordt wereldwijd gebruikt door duizenden klanten die de software dagelijks gebruiken. De 3mensio software staat bekend om state of the art innovatie en gebruikersvriendelijkheid.
 
De ontwikkeling vindt plaats door een compact ontwikkelteam in Bilthoven.  Het is een enthousiast en divers team waar ieders bijdrage wordt gewaardeerd. Ons vakgebied levert gevarieerde en interessante uitdagingen op waar wij met veel passie aan werken.
 

De functie:

Jij wordt verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwikkelen van modules en features in onze 3D planning applicatie. Je werkt aan een vast project, met een overzichtelijk team. Je overlegt met Product Management over de klantvragen en oplossingen. In dit proces is volop ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. 
 Wij zoeken iemand die beschikt over:
·         WO bèta opleiding (bij voorkeur informatica);
·         Goede communicatieve eigenschappen (teamplayer);
·         Kennis van toegepaste lineaire algebra, bijvoorbeeld game development of (3D) grafische applicaties.
Ervaring met de volgend technologieën is een pré: C#, DICOM, Web development. Relevante werkervaring is wenselijk maar juniors met een passende vooropleiding zijn welkom.
 

Arbeidsvoorwaarden:

Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie in een informele werkomgeving waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling. Verder kun je onder andere rekenen op opleidingsmogelijkheden, een marktconform salaris plus 13e maand, reiskostenvergoeding en deelname aan onze pensioenregeling. 

Gedurende de Coronaperiode werken we thuis (apparatuur beschikbaar). Thuiswerken blijft ook daarna deels mogelijk.

Reageren:

Indien je interesse hebt in deze functie, graag je motivatie en cv mailen naar jan.devaan@3mensio.com. Vragen stellen mag ook.
 
Het 3mensio team is samen met Pie Medical Imaging onderdeel van de Esaote group.
 
International applicants: Dutch language and work permit required. No visa sponsorship.