'

Contact mail: pmi@pie.nl

Junior All-round Developer C# (M/V)

Location: Bilthoven, NL

Het bedrijf:

3mensio Medical Imaging BV (3mensio) is marktleider in 3D analyse software voor het plannen van hartkleppen en implantaten in het hart en bloedvaten. De software wordt wereldwijd gebruikt door duizenden klanten die de software dagelijks gebruiken. De 3mensio software staat bekend om state of the art innovatie en gebruikers­vriendelijkheid.  Wij zijn supertrots dat onze software gebruikt is om honderdduizenden patienten te helpen.

De produktontwikkeling vindt plaats door een compact ontwikkelteam in Bilthoven.  Het is een enthousiast en divers team waar ieders bijdrage wordt gewaardeerd. Ons vakgebied levert gevarieerde en interessante uitdagingen op waar wij met veel passie aan werken. We hergebruiken onze zelf ontwikkelde render/analyse toolbox en breiden die regelmatig uit.  

Naast onze desktop applicatie ontwikkelen we een browser versie van onze software, en zijn we bezig onze tests te automatiseren met unit tests en een zelf ontwikkeld test framework.

De functie:

Deze functie vereist geen specifieke imaging/3D voorkennis. Je eerste taak is het door ontwikkelen van onze interne test API. Je maakt en overlegt voorstellen voor prioriteiten en strategie in testontwikkeling. Voor ons test framework schrijf je API’s waarmee we testscripts kunnen automatiseren. Samen met de test engineers maak je een eerste aanzet voor deze nieuwe scripts. Waar nodig schrijf jij load- en performance monitoring tests.

Jij wordt medebeheerder/ontwikkelaar van ons build/test platform (TeamCity) om de testresultaten beschikbaar te maken. Waar mogelijk, en afhankelijk van jouw advies, gebruiken we open source of andere tooling. Op termijn wordt jij onderdeel van het backend team.

Wij zoeken:

  • ·         ofwel Junior informatica (HBO+ niveau), bij voorkeur met aantoonbare C# ontwikkelervaring.

De voertaal op de werkvloer is nederlands. We werken in sprints, een zo lean mogelijk proces en mailen en vergaderen doen we zo efficient mogelijk.

Keywords: C#, .net 6, continuous automated testing, TeamCity, API development.

Arbeidsvoorwaarden:

Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie in een informele werkomgeving waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling. Verder kun je onder andere rekenen op opleidingsmogelijkheden, een marktconform salaris plus 13e maand, reiskostenvergoeding en deelname aan onze pensioenregeling. 

Gedurende de Coronaperiode werken we voornamelijk thuis (apparatuur beschikbaar). Thuiswerken blijft ook daarna deels mogelijk.

Reageren:

Als je interesse hebt in deze functie, graag je motivatie en cv mailen naar jan.devaan@3mensio.com. Vragen stellen mag ook.

Het 3mensio team is samen met Pie Medical Imaging onderdeel van de Esaote group.

International applicants: Dutch language and work permit required. No visa sponsorship.