'

Contact mail: pmi@pie.nl

C# Senior Allround Developer (M/V)

Location: Bilthoven, NL

Het bedrijf:

3mensio Medical Imaging BV (3mensio) is marktleider in 3D analyse software voor het plannen van hartkleppen en implantaten in het hart en bloedvaten. De software wordt wereldwijd gebruikt door duizenden klanten die de software dagelijks gebruiken. De 3mensio software staat bekend om state of the art innovatie en gebruikers­vriendelijkheid. Wij zijn supertrots dat onze software gebruikt is om honderdduizenden patienten te helpen.

De produktontwikkeling vindt plaats door een compact ontwikkelteam in Bilthoven. Het is een enthousiast en divers team waar ieders bijdrage wordt gewaardeerd. Ons vakgebied levert gevarieerde en interessante uitdagingen op waar wij met veel passie aan werken. Naast de render en analyse toolbox hebben we een client-server architectuur voor onze omvangrijke datasets, een reporting GUI en tooling om te voorzien in alle non-functionele eisen (authorisatie, cybersecurity, en connectivity (DICOM, web API, HL7).

De functie:

Wij zoeken een allround C# developer voor het backend/web team. Jij ontwerpt en ontwikkelt aan de serverkant van onze software. Naast de functionele eisen beschouw je (automated) testability, scalabilty en cybersecurity en performance. Wij zoeken een Senior met relevante ervaring en vooropleiding (bij voorkeur WO Informatica).

Afhankelijk van jouw capaciteiten is doorgroei mogelijk naar meer verantwoordelijkheid.

De voertaal op de werkvloer is nederlands. We werken in sprints, hanteren een zo lean mogelijk proces en mailen en vergaderen doen we weinig.

Keywords: C#, .net core, asp.net, Web API development.

Arbeidsvoorwaarden:

Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie in een informele werkomgeving waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling. Verder kun je onder andere rekenen op opleidingsmogelijkheden, een marktconform salaris plus 13e maand, reiskostenvergoeding en deelname aan onze pensioenregeling. 

Gedurende de Coronaperiode werkten we voornamelijk thuis (apparatuur beschikbaar). Thuiswerken blijft ook daarna deels mogelijk.

Reageren:

Als je interesse hebt in deze functie, graag je motivatie en cv mailen naar jan.devaan@3mensio.com. Vragen stellen mag ook.

Het 3mensio team is samen met Pie Medical Imaging onderdeel van de Esaote group.

International applicants: Dutch language and work permit required. No visa sponsorship.