'

Contact mail: pmi@pie.nl

C# Full stack Developer (M/V)

Location: Bilthoven, NL

Het bedrijf:

3mensio Medical Imaging BV (3mensio) is Marktleider in de medische sector in 3D analyse soft-ware voor het plannen van hartkleppen en andere implantaten in het hart en bloedvaten. De soft-ware wordt wereldwijd gebruikt door duizenden klanten die de software dagelijks gebruiken. De 3mensio software staat bekend om “state of the art” innovatie en gebruikersvriendelijkheid.
De ontwikkeling vindt plaats door een compact ontwikkelteam in Bilthoven. Het is een enthousiast en divers team waar ieders bijdrage wordt gewaardeerd. Ons vakgebied levert gevarieerde en inte-ressante uitdagingen op waar wij met veel passie aan werken.

De functie:

Jij wordt verantwoordelijk voor backend en rap-portage functionaliteit van een nieuwe medical imaging webapplicatie. 3mensio vacature.pngDaarnaast adviseer je ons over security, serverontwerp en architectuur-keuzes. Je werkt in een klein team, opgezet om van die applicatie een success te maken.
Wij zoeken iemand die beschikt over:
• WO/HBO bèta, (bij voorkeur Informatica);
• 5 jaar werkervaring, voornamelijk met C#/.NET;
• Ervaring met beveiligingsaspecten van serverontwikkeling;
• Ervaring met HTML, CSS, Javascript;
• Ervaring met unit/automated testing in een CI omgeving;
• Goede communicatieve eigenschappen (teamplayer).
Brede ervaring met client en server frameworks is een pré.

Arbeidsvoorwaarden:

Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie in een informele werkomgeving waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling. Verder kun je onder andere rekenen op opleidings-mogelijkheden, een marktconform salaris plus 13e maand, reiskostenvergoeding en deelname aan onze pensioenregeling.
Gedurende de Coronaperiode werken we thuis (apparatuur beschikbaar). Thuiswerken blijft ook daarna deels mogelijk.

Reageren:

Indien je interesse hebt in deze functie, graag je motivatie en cv mailen naar jan.devaan@3mensio.com. Vragen stellen mag ook.
Het 3mensio team is samen met Pie Medical Imaging onderdeel van de Esaote group.
International applicants: Dutch language and work permit required. No visa sponsorship.