Software Engineer (M/V)

3mensio Medical Imaging BV, gevestigd in Bilthoven, maakt software voor het plannen van operaties op 3D beelden. Dit gaat om het plaatsen van hartkleppen en andere implantaten in het hart of de bloedsomloop. Een overzicht van de door ons ontwikkelde producten is te vinden op: http://www.piemedicalimaging.com/product_category/ct/

Onze kracht is het toegankelijk presenteren van complexe medische beelden. Dit wordt bevestigd door de duizenden klanten die dagelijks onze software gebruiken.

3mensio bestaat uit een klein, hecht team met een korte afstand tot onze klanten. Het komt regelmatig voor dat iemand van ons ontwikkelteam bij een arts aan tafel zit of zelfs bij een operatie meekijkt. Ter versterking van dit team zoeken wij een:

Software engineer M/V

Wij zoeken iemand met een passie voor programmeren, die graag met de laatste technologie werkt. Iemand die creatieve oplossingen zoekt en deze weet te ’verkopen’ aan zijn/haar collega’s, die pragmatisch werkt, maar ook de tijd vraagt voor een fundamentele aanpak als dat nodig is. Die wil meedenken met gebruikers of hun vertegen¬woordigers, en voor wie kwaliteit niet ter discussie staat.

3mensio is een 3D bedrijf en heeft nu een allround engineer nodig die werkt aan onze grafische desktop applicatie.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • iteratief functionaliteit ontwerpen in nauwe samenwerking met product management.
  • ontwikkeling van ons framework: rapportage, user interfaces (Winforms, WPF en HTML), databeheer, netwerkcommunicatie.

Wij zoeken de persoon die heeft:

  • een opleiding op WO-niveau,
  • meerdere jaren ervaring met software engineering in teamverband,
  • dat hij/zij goed kan communiceren, ook met niet-ontwikkelaars,
  • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal,
  • ervaring met het Microsoft .Net platform. (C#)

Wij bieden een uitdagende en veelzijdig functie in een collegiale werkomgeving waarbij er ruimte is voor eigen ontwikkeling. Verder kun je onder andere rekenen op een marktconform salaris, 25 vakantiedagen en een pensioenregeling.

Reacties van kandidaten met een passend CV zien we met belangstelling tegemoet, voorzien van een motivatie. Stuur deze naar Jan de Vaan per e-mail aan jan.devaan@3mensio.com. Voor nadere informatie kan je contact opnemen met Jan de Vaan , tel: 030-274 00 00.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.